Reacţia managerului CEO, Sorinel Boza, în urma unei decizii a Consiliului de Supraveghere: „Sunt un nimic!“

0
554

Preşedintele Direcoratului CEO, Sorinel Boza, a fost redus la tăcere de o decizie luată de Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, prin care directorilor și salariaților li se interzice să comunice în numele companiei, fără acordul prealabil scris al supraveghetorilor.

Acesta a trimis jurnalista Radio Omega direct la purtătoarea de cuvânt a companiei, Elena Zamfir, să obţină informaţii referitoare la negocierile si deciziile luate în urma acestora în cadrul întrunirii de miercuri a comisiei mixte administraţie -sindicate de la nivelul CEO.

Boza s-a arătat indignat de decizia Consiliului de Supraveghere şi se declară „un nimic“, şi nicidecum un manager care ar trebui să aibă posibilitatea să vorbească în numele companiei pe care o conduce. Îşi acceptă totuşi noul statut de „băiat ascultător“.

Şi liderul sindical de la Termocentrala Rovinari, Manu Tomescu, are o reacţie de dezaprobare a respectivei măsuri pe motiv că reprezintă „o omerta“ şi „bagă pumnii în gură“ conducerii care ar trebui să comunice dificultăţile cu care se confruntă compania. Tomescu mai crede că angajaţii CEO sunt văzuţi drept nişte „proşti“ care sunt împovăraţi cu taxe grele.

Hotărârea nr. 16 din aprilie 2019 a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia arată că directorilor și salariaților li se interzice să efectueze „în numele societății orice comunicări publice prin orice mijloace mass-media, fără acordul prealabil scris al Consiliului de Supraveghere“.