Cum clasificăm cazinourile online

Conținut

Există multe motive pentru care jucătorii online vizitează acest site. Motivul principal este simplu - puteți găsi cele mai bune cazinouri online aici citind numeroasele noastre recenzii. Aceste recenzii formează coloana vertebrală a radioomega.ro și acoperă tot ceea ce ați putea dori să știți despre un anumit site de jocuri de noroc pe internet.

Ne mândrim cu transparența noastră, motiv pentru care am creat această pagină pentru a vă informa exact cum examinăm și evaluăm cazinourile online. Fiecare cazinou online trece prin același proces de evaluare, ceea ce asigură faptul că toate recenziile sunt complet oneste și se bazează pe aceleași criterii. În acest fel, puteți fi complet încrezător că obțineți o înțelegere completă și onestă a oricărui anumit site de jocuri de noroc online.

Procesul de examinare

Când examinăm un cazinou online, urmăm o listă de verificare strictă pentru a nu pierde niciodată ceva ce trebuie să știți. Recenzorii noștri urmează aceeași cale în fiecare recenzie și, de asemenea, reevaluează în mod constant cazinoul pentru a se asigura că evaluările sunt întotdeauna actualizate.

Ce evaluăm?

Primele impresii, designul site-ului

Primele impresii ale unui site sunt cu adevărat importante și adesea putem spune dacă un cazinou va fi bun sau nu în primele câteva secunde. Aceste prime impresii oferă recenzenților noștri o idee despre cât de ușor de utilizat este site-ul. De asemenea, vor putea să vadă cât de estetic este site-ul - ceva ce poate părea superficial și nu foarte important, dar care poate contează pentru dvs.

Procesul de înregistrare

Înainte de a putea judeca orice aspect al site-ului, trebuie să ne înregistrăm. În acest fel, obținem acces la întregul site și acest lucru ne permite să înțelegem exact ce oferă acesta. Vă oferim informații precise despre cât de ușor este procesul de înregistrare și dacă site-ul face dificilă obținerea sau nu a unui bonus de bun venit. De asemenea, depunem bani pe site pentru a testa diferite metode de plată și pentru a vedea cât de repede sunt transferați banii.

Varietate de jocuri

Nu doar completăm depozitul pe site-ul testat, ci pentru a juca diverse jocuri. În acest fel putem avea o impresie despre calitatea jocurilor oferite, precum și din câte jocuri puteți alege. De asemenea, colectăm informații despre diferiții furnizori de software, precum și cât de mult puteți câștiga jucând anumite jocuri, în special sloturile cu jackpot progresiv. După cum puteți vedea, aceasta este una dintre cele mai importante părți ale recenziilor noastre și colectăm informații de mult timp.

Bonusuri și promoții

De-a lungul timpului necesar pentru a crea o recenzie, luăm în considerare toate bonusurile și promoțiile oferite. Evaluăm bonusul de bun venit atunci când vă înregistrați pentru prima dată pe site, apoi vom continua să folosim site-ul și putem evalua bonusul de loialitate și programul de loialitate. Desigur, bonusurile și promoțiile se schimbă în timp, motiv pentru care modificăm în mod constant recenziile noastre.

Siguranța

Dintre toate aspectele fiecărei revizuiri, siguranța este probabil cea mai importantă. Ne-am construit o bună reputație în lumea jocurilor de noroc online și nu riscăm niciodată această reputație recomandând cazinourilor care nu vă protejează în timp ce jucați. Așadar, ne uităm la toate, de la securitate la reglementare și licențiere, până la securitatea jocurilor, pentru a ne asigura că sunteți întotdeauna protejat atunci când jucați. Dacă credem că un site este nesigur, vă informăm și vă recomandăm să nu jucați pe acest site.

Servicii pentru clienți și retrageri

Când aproape am terminat navigarea pe site, efectuăm o retragere și verificăm cât de repede va fi procesată aplicația, precum și câte opțiuni diferite pentru retragere. De asemenea, căutăm să vedem dacă site-ul va percepe o taxă de retragere. În cele din urmă, contactăm cazinoul folosind toate opțiunile de contact posibile pentru a vedea cât de bine tratează site-ul întrebările și reclamațiile depuse de jucători.

Rezumat

Desigur, multe dintre aspectele de mai sus ale evaluării se suprapun și se afectează reciproc, așa că, atunci când terminăm testarea unui cazinou online, facem un pas înapoi și privim site-ul în ansamblu. Putem apoi acorda site-ului o evaluare generală, ținând cont de punctele pe care le-a primit în diferite puncte, precum și de alți factori pe care îi considerăm importanți. Apoi publicăm o recenzie și puteți afla exact ce părere avem despre acest cazinou online.

Cum măsurăm diferite aspecte

Când vine vorba de recenziile noastre, unele aspecte ale site-ului sunt în mod clar mai importante decât altele. De exemplu, securitatea site-ului este în mod clar mai importantă decât aspectul. Din acest motiv, anumite aspecte au o pondere mai mare atunci când vine vorba de evaluarea noastră generală a site-ului. Subliniem 3 criterii care au cel mai mare impact asupra evaluării site-ului - securitate, bonusuri și gama de jocuri oferite.

Modul în care luăm decizia generală cu privire la evaluarea finală a site-ului este un proces îndelungat și include mulți factori diferiți. Mai multe persoane sunt implicate în evaluarea finală, inclusiv evaluatorul și editorul de evaluare. Așadar, puteți fi siguri că un site cu rang înalt este într-adevăr un loc minunat pentru a juca, iar site-urile cu rang scăzut ar trebui cu adevărat evitate!

Cum este construit ratingul

Ordinea în care sunt afișate cazinourile în tabelul de rating nu este, de asemenea, întâmplătoare. Pentru a determina locul fiecărui cazinou în rating, folosim o formulă complexă cu mai mult de 25 de parametri, care include criteriile deja descrise mai sus, o evaluare a utilizatorului (recenzii și evaluări pe care le lăsați pe site-ul nostru), precum și general tendința de rating.

Nu doar evaluăm cazinoul o singură dată, ci verificăm periodic ratingul nostru, completăm recenzia pe baza modificărilor în funcționarea site-ului, precum și a feedback-ului jucătorilor. Odată cu aceasta, scorurile pentru parametrii de mai sus se modifică, de asemenea. Deci, comparând evaluările aceluiași cazinou pe perioade de timp diferite, putem vedea o tendință de îmbunătățire sau, dimpotrivă, o deteriorare a experienței utilizatorului. Desigur, această tendință este luată în considerare și la calcularea ratingului. De asemenea, puteți participa la clasament lăsând evaluări și recenzii despre cazinoul online de pe site-ul nostru.