O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

0
234

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele de tratament balnear pentru seria 6, respectiv 153  locuri, cu plecare în perioada  31 mai  – 02 iunie. Pensionarii gorjeni au de ales între stațiuni precum Sinaia, Herculane, Călimănești, Căciulata, Amara, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Techirghiol sau Vatra Dornei, stațiuni care până în prezent nu finalizaseră procedura de licitație.

Biletele au fost puse deja în vânzare  începând de astăzi, însă având în vedere timpul scurt între data primirii biletelor de tratament balnear și data plecării în stațiune, eliberarea biletelor se va face pe principiul „primul venit-primul servit”.

Pentru valorificarea unui numar cât mai mare de bilete de tratament balnear din această serie, conducerea Casei Judetene de Pensii Gorj a anunțat că va avea program și sâmbătă între orele 8,00 – 14,00, dar și duminică între orele 8,00 – 12,00. Pentru eliberarea acestor bilete cei interesați trebuie să prezinte la ghișeu cuponul de pensie din luna aprilie, actul de identitate și obligatoriu  biletul de trimitere de la medicul de familie pentru stațiunea solicitată.