Lucrările la Stadionul Municipal vor fi gata până la finalul acestei luni

0
227

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut public faptul că lucrările de modernizare derulate la Stadionul Municipal vor fi încheiate la sfârșitul acestei luni. Noul termen limită de finalizare a investiției este, astfel,  30 iunie, neputându-se vorbi de inaugurarea arenei sportive până când firma constructoare nu va finaliza contractul și nu va fi realizată recepția de către Compania Națională de Investiții. Ulterior, baza sportivă va fi predată autorităților locale.

Vox 2 Marcel Romanescu

Deși municipalitatea nu poate să intervină în ceea ce privește derularea lucrărilor, autoritățile sunt optimiste în ceea ce privește respectarea termenului de 30 iunie pentru finalizarea investiției de la Stadionul Municipal. Compania Națională de Investiții supraveghează și verifică periodic investiția. Și lucrările executate de primărie sunt în derulare, însă nu pot fi încheiate pentru că depind de investiția realizată de constructorul din Cluj.

Vox 3 Marcel Romanescu

Stadionul Municipal din Târgu Jiu va fi inaugurat printr-un concert special. De asemenea, se are în vedere ca primul meci să fie Supercupa României sau o partidă internațională. Arena are 12.000 de locuri, o parcare subterană de 200 de locuri și un hotel de 4 stele. Investiția depășește 28 de milioane de euro.