Din ce în ce mai multe firme sunt interesate să închirieze spații în Stadionul Municipal. Între cei care au făcut o solicitare se află și compania McDonalds

0
182

Mai mulți agenți economici vor să închirieze spații comerciale în incinta Stadionului Municipal. Sunt peste 3.000 de metri pătrați de spații, în care pot funcționa magazine sau unități de alimentație publică sau alte activități. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romnescu, a precizat că sunt multe firme care s-au arătat interesate, însă McDonalds este singura care a făcut demersuri concrete pentru un spațiu în incinta Stadionului Municipal.

Marcel Romanescu a precizat că va fi organizată o licitație pentru închirierea spațiilor comerciale de la arena sportivă. Cele mai bune oferte vor fi acceptate în urma licitației care va fi una transparentă, după cum promite primarul din Târgu Jiu.

Vox 1 Marcel Romanescu

Noul Stadion Municipal din Târgu Jiu a costat 28 de milioane de euro. Acesta ar putea avea în dotare și o galerie comercială, dacă spațiile vor fi ocupate de agenții economici interesați.