Zeci de persoane au donat pentru Iulian Cojei, tânărul înjunghiat la Bumbești Jiu

0
910

S-au mobilizat în număr mare pentru a face o faptă bună. Zeci de tineri din Târgu Jiu au mers astăzi la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu să doneze sânge pentru Iulian Cojei, tânărul care a fost înjunghiat la Bumbești Jiu. Chiar dacă nu l-au cunoscut niciodată, oamenii au răspuns apelului făcut de prietenii tânărului pe rețelele de socializare. Din păcate însă, niciunul dintre donatori nu a avut grupa de sânge B negativ de care are nevoie Iulian.

Apelurile lansate pe facebook de prietenii lui Iulian au făcut ca zeci de tineri să treacă pragul Centrului de Transfuzii din municipiu. Unii au donat astăzi pentru prima dată, însă atunci când au auzit de drama prin care trece tânărul de 24 de ani nu au mai stat pe gânduri și au trecut peste orice teamă.

Grupa de sânge a lui Iulian este foarte rară, iar stocul de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost epuizat. Chiar miercuri au fost trimise trei unități de sânge la spitalul din Timișoara, acolo unde este internat Iulian Cojei.

Cei care au grupa de sânge B3 RH negativ sunt rugați să meargă la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu pentru a-i veni în ajutor tânărului care a rămas fără un picior.