Vremea rea a dat peste cap programul de reabilitare a drumurilor judeţene

0
440

Autorităţile judeţene şi firmele de construcţii au fost nevoiţi să amâne începerea lucrărilor de reabilitare sau modernizare a drumurilor. Încă de săptămâna trecută fusese stabilit un program de plombare şi reparaţii, însă ninsorile au dat peste cap planurile autorităţilor. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a menţionat că programul chiar începuse pe 15 martie în anumite zone şi ar fi trebuit să continue astăzi, însă toate lucrările au fost sistate.

În atenţia drumarilor era şoseaua de la Padeş, distrusă complet după iarnă şi DJ Turceni – Slivileşti, care are alocate fonduri pentru modernizare.

 

Şeful Consiliului Judeţean Gorj a mai spus că în ceea ce priveşte starea drumurilor judeţene în urma ninsorilor s-a avut în vedere intervenţia în zonele cu probleme. Este vorba de localităţile: Ţânţăreni, Cărbuneşti, Turceni, Mătăsari, Dobriţa, înspre Spitalul TBC, precum şi în toată zona de sub munte.

S-a mai avut în vedere deszăpezirea drumurilor judeţene care fac legătura către carierele miniere, termocentrale şi şcoli