Vechiul sondaj de opinie al PSD Gorj pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, dat uitării de noua conducere a partidului

0
406

Noua conducere a PSD Gorj dă uitării sondajul comandat la sfârșitul anului pentru stabilirea candidatului la alegerile locale de la Primăria Târgu-Jiu. Cel puțin așa reiese din declarațiile pe care le-a făcut astăzi într-o conferință de presă susținută la sediul partidului de noul președinte al PSD Gorj, Mihai Weber. A fost prima întâlnire cu presa a tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu, după Conferința Județeană de Alegeri, unde a fost votată o nouă conducere la PSD Gorj. Întrebat de jurnaliști dacă sondajul de opinie va mai fi dat sau nu publicității, Mihai Weber, președintele social-democraților gorjeni a afirmat că prioritate în partid au acum  alegerile europarlamentare, acesta anunțând că ulterior vor fi făcute noi măsurători pentru stabilirea candidatului la alegerile locale din 2020.

Vox 1 Mihai Weber

Nu se știe nici dacă în viitorul studiu sociologic vor întra aceleași nume ale persoanelor sondate anterior. Mihai Weber, președintele PSD Gorj a precizat că, este posibil ca nume noi să apară în măsurătorile pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

Vox 2 Mihai Weber

Florin Cârciumaru, fostul lider al social-democraților gorjeni afirma săptămâna trecută că sondajul de opinie demarat de partid la sfârșitul anului trecut, nu mai este relavant, având în vedere faptul că a fost schimbată conducerea PSD Gorj. Tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu va avea acum sarcina de a demara un nou sondaj de opinie, pentru a nu se considera că rezultatul celui vechi ar fi putut fi infulențat de fosta conducere a PSD Gorj.