Văcaru îi transmite lui Weber să lase costumul de motociclist și să se concentreze pe câștigarea alegerilor de la Telești

0
332

Deputatul Alin Văcaru, atac la parlamentarul Mihai Weber.Deranjat că cel din urmă a declarat că Pro România nu are viitor politic și duce lipsă de membri, Alin Văcaru l-a sfătuit astăzi pe Mihai Weber să lase costumul de motociclist și se se concentreze mai mult ca PSD să câștige alegerile care vor avea loc pe 5 noiembrie în localitatea Telești. Mihai Weber este un împătimit al motocicletelor, deputatul Alin Văcaru sfătuindu-l pe acesta să nu repete greșeala din această vară când a fost mai preocupat de hobby-ul său și a pierdut alegerile parțiale de la Primăria Târgu-Jiu pentru că nu s-a implicat în campania electorală.

 

Mai mult decât atât, secretarul general interimar al PRO România, Alin Văcaru consider că Mihai Weber, președintele Executiv al PSD Gorj,  ar trebui să le ceară scuze foștilor colegi din partid, Ion Ciocea și Ion Călinoiu  pentru nedreptatea de  la alegerile parlamentare de anul trecut. Weber a ajuns atunci de pe locul 5 pe locul 2 la Camera Deputaților, după ce listele de candidați au fost modificate de Liviu Dragnea, șeful PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here