Un fost candidat la Primăria Târgu-Jiu și-a lansat propriul partid

0
3325

Gheorghe Caralicea, fost candidat la Primăria Târgu Jiu a anunțat astăzi într-o conferință de presă lansarea propriului partid. Formaţiunea politică se numește Partidul Gorjenilor, Caralicea precizând că noul partid își propune să fie o alternativă la actuala clasă politică. “Noua formațiune politică este a tuturor gorjenilor”, susține Gheorghe Caralicea care a afirmat  că poate veni în partid orice își dorește o schimbare în bine.

 

Caralicea susține că partidul nou înființat a primit deja personalitate juridică, fiind înregistrat la tribunal chiar pe 19 februarie, ziua nașterii lui Constantin Brâncuși. Gheorghe Caralicea susține că formațiunea politică urmează să primească și un sediu în municipiu, după care toți cei care vor să facă parte din această formațiune politică sunt așteptați să se înscrie în Partidul Gorjenilor.

 

Gheorghe Caralicea nu este străin de politică. A candidat ca independent la alegerile parțiale din 2017 de la Primăria Târgu-Jiu și a făcut parte în urmă cu mai mulți ani și din PPDD, partid înființat de Dan Diaconescu.