Ultimul week-end în care va mai fi deschisă Baza de Tratament de la Săcelu

1
949

Acesta este ultimul week-end în care turiştii mai pot merge la Baza de Tratament de la Săcelu. Potrivit lui Ion Ruşeţ, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a fost luată decizia ca baza să fie închisă de săptămâna viitoare, ca urmare a scăderii temperaturilor şi implicit a numărului celor care vin la bazinele în aer liber. Ion Ruşeţ, reprezentantul administratorului Bazei de la Săcelu a mai declarat că unitatea va intra în conservare din data de 17 septembrie.

Numărul turiştilor a fost unul mulţumitor, mai spune Ion Ruşeţ, având în vedere că Baza interioară a fost închisă pentru că nu corespunde normelor. De anul viitor vor fi alocate fondurile necesare pentru modernizare, astfel încât şi salariaţii Complexului Energetic Oltenia să poată beneficia de tratamente de specialitate la Săcelu.

Vox 1 Ion Rușeț

Ion Ruşeţ a mai declarat că va fi nevoie de un program de investiţii la Săcelu. Dacă vor fi alocate fondurile necesare în 2019 şi lucrările vor fi gata până în mai-iunie, atunci se vor putea deschide hotelul şi baza interioară de tratament, deţinută de CEO.

Vox 2 Ion Rușeț