Ultimele lucrări executate la Stadionul Municipal de către constructori

0
289

Autorităţile din Târgu Jiu face demersuri pentru ca noul stadion municipal să fie branşat la utilităţi. Este vorba în primul rând de alimentarea cu apă, energie electricp şi gaze naturale. În aceste zile se lucrează la instalaţiile de curent electric şi gaze naturale. Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că după ce vor fi disponibile utilităţile constructorii vor putea să fac şi probe privind funcţionarea echipamentelor şi instalaţiilor din incinta stadionului pentru a remedia eventualele probleme care vor apărea.

Ulterior, se poate trece la semnarea realizarea unei prerecepţii a lucrărilor executate la noul stadion municpal din Târgu Jiu.

Totodată, vicerpimarul Aurel Popescu a mai spus că investiţia la noua arenă se apropie de final. Partea de amenajare pe verticală se va mai amâna, din cauza stării vremii. Constructorii au trebuit să motiveze întârzierea finalizării amenajărilor pe verticală printr-o documentaţie trimisă la Compania Naţională de Investiţii, finanţatorul lucrărilor.

Moderizarea stadionului din Târgu Jiu va costa în total 22 de milioane de euro, din care peste 20 reprezintă fonduri alocate de Compania Naţională de Investiţii, iar diferenţa este acoperită de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here