Turneu de minibaschet, duminică, la Târgu Jiu în cadrul Memorialului „Prof. Victor Perescu”

0
382

Asociaţia  Judeţeană  de Baschet Gorj, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj, Clubul Sportiv Şcolar Tg-Jiu, Asociaţia Baschet Club Tg-Jiu, Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu,  organizează duminică, 19 mai 2019,  Memorialul „Prof. Victor Perescu” – editia-XII-a, în cadrul căruia se va desfăşura un turneu de minibaschet la care participă sportivii născuţi în 2007  şi mai mici ca vârstă.

Turneul se va desfăşura  atât  în Sala de Sport  a Colegiului Naţional „ Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu cât şi pe terenul de bitum de la aceeaşi unitate şcolară. La competiţie vor participa 8 echipe (2 echipe de fete şi 6 de baieţi): CLUBUL SPORTIV ŞCOLAR TG-JIU – 2 echipe băieţi, ASOCIAŢIA BASCHET CLUB TG-JIU – 2 echipe băieţi şi una de fete, CLUBUL SPORTIV  STAR  2010 TG-JIU – o echipă de băieţi şi una de fete .

„Această competiţie are rolul de a pregati viitoarele generaţii de baschetbalişti din judeţul nostru, cât şi pentru participarea la Festivalul  Naţional de Minibaschet,  care va avea loc la Costineşti, în perioada 23-30 iunie 2019. Le dorim mult succes la aceste meciuri de pregatire tuturor participanţilor“, a precizat Marius Vlaicu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj.

Organizatorii şi sponsorii vor oferi premii sportivilor.

  • GRUPA   “A” – SALA DE SPORT A CNTV
  1. CS STAR 2010 TG-JIU
  2. ABC 1 TG-JIU
  3. ABC 2 TG-JIU

 

ORA 9 MECI DE FETE  ABC TG-JIU- C.S. STAR 2010 TG-JIU-

ORA 10 – C. S.  STAR 2010 TG-JIU – ABC 1 TG-JIU

ORA 11 – ABC 1 TG-JIU- ABC 2 TG-JIU

ORA 12 – C. S.  STAR 2010 TG-JIU- ABC 2 TG-JIU

  • GRUPA   “B” – TERENUL  DE BITUM DE  LA CNTV
  1. CSS 1 TG-JIU
  2. CSS 2 TG-JIU
  3. BC ENERGY ACADEMY TG-JIU

 

ORA 9 – BC ENERGY ACADEMY TG-JIU- C.S.S.1 TG-JIU

ORA 10 – BC ENERGY ACADEMY TG-JIU – CSS 2 TG-JIU

ORA 11 – CSS 1 TG-JIU – CSS 2 TG-JIU