Trei morți și un rănit după ce mașina în care se aflau a căzut de pe un pod, în apropiere de Novaci

0
225

Accident tragic la Novaci. Trei bărbați s-au stins din viață, după ce mașina în care se aflau a căzut de pe un pod de la o înălțime de 5 metri, în albia râului Gilort.

Un șofer, în vârstă de 51 de ani, din comuna Ionești, județul Vâlcea, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosbilă, rupând un parapet și plonjând în albia râului Gilort. Doi dintre pasageri, în vârstă de 39 și 43 de ani, din Stoilești, și șoferul au decedat pe loc din cauza impactului violent. Un al treilea pasager, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD.

La fața locului s-au deplasat atât polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj și polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, cât și două echipaje pentru descarcerare, o ambarcațiune de salvare și un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și trei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

La sosirea salvatorilor victimele erau încarcerate și inconștiente. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.