Transalpina rămâne în continuare închisă. Prefectul de Gorj susține că mai importantă este siguranța cetățenilor decât redeschiderea șoselei

0
176

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu a dispus ca Transalpina să rămână în continuare închisă ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Ciprian Florescu afirmă că a ținut în permanență legătura cu reprezentanții Secției Târgu-Jiu a Drumurilor Naționale și a considerat că mai importantă este siguranța rutieră, iar din cauza condițiilor meteo nefavorabile cea mai înaltă șosea din România să rămână închisă.

Patru utilaje au acționat și în această dimineață pe Transalpina, drumarii intervenind pe tronsonul Rânca – Obârşia Lotrului. Este folosit şi material antiderapant, respectiv un amestec de nisip, sare şi clorură de calciu. În timp ce tronsonul de drum respectiv rămâne, momentan, închis circulaţiei publice, pe D67 C Novaci – Rânca se circulă, în schimb fără probleme, şoseaua fiind curată. Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu afirmă că există posibilitatea ca și Transalpina să fie redeschisă în aceste zile circulației, totul depinzând, însă de evoluția vremii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here