Toamna, sărbătorită în luna octombrie la Târgu-Jiu

0
362

Autoritățile din municipiul Târgu-Jiu organizează în perioada 5- 8 octombrie Festivalul Toamnei și Ziua Recoltei. Târgujienii sunt așteptați să participe luna viitoare  la cele două evenimente, fiind întâmpinați cu o serie de surprize.

Gospodinele care nu și-au umplut până acum cămările de bunătăți pentru iarnă, au ocazia să o facă, în cadrul evenimentului Ziua Recoltei, eveniment organizat în zilele de 7 și 8 octombrie. Autoritățile pregătesc deja piețele pentru această zi, anunță Alexandru Zaharia, directorul SC Edilitara Public SA.

La Ziua Recoltei, târgujienii vor fi întâmpinați cu produse tradiționale, dar vor avea parte și de expoziții de utilaje agricole și spectacole de muzică populară, mai spune Alexandru Zaharia, directorul SC Edilitara Public.

Pe de altă parte, și în centrul orașului, Primăria Municipiului Târgu-Jiu va organiza Festivalul Toamnei, fiind pregătite mai multe evenimente în această perioadă, totul culminând cu un concert și o serie de surprize în data de 8 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here