The Motans, în concert la Zilele Municipiului Târgu-Jiu

0
434

Trupa The Motans va susține un concert, luna aceasta, la Târgu-Jiu. Autoritățile locale au pregătit o serie de activități dedicate Zilelor Municipiului, iar binecunoscuta trupă a fost invitată să susțină un spectacol în cadrul Balului Liceelor din municipiu, eveniment care se va desfășura în cadrul acestor manifestări. De asemenea, va fi organizat și un Bal al Absolvenților, iar, în acest sens, autoritățile locale vor miza pe sprijinul oamenilor de afaceri pentru premierea șefilor de promoții. Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu, susține că va fi semnat un parteneriat cu aceștia în vederea alocării de fonduri care vor merge în această direcție.

Vox 5 Marcel Romanescu

Autoritățile din Târgu-Jiu promit însă o vară plină de spectacole în municipiu. Startul se va da de Zilele Orașului, după care târgujienii vor avea parte de spectacole în fiecare weekend. Deja Direcția de Evenimente din cadrul Primăriei Târgu-Jiu lucrează la un program amplu care cuprinde organizarea de spectacole și festivaluri pe tot parcursul verii. Marcel Romnaescu, primarul municipiului Târgu-Jiu, promite că vor susține concerte formații de top care vor acoperi toată paleta de preferințe muzicale.

Vox 3 Marcel Romanescu

Primarul din Târgu-Jiu susține că, prin organizarea de concerte pe toată perioada estivală, turiștii care vor veni în municipiu vor rămâne mai mult timp în orașul lui Brâncuși pentru a urmări spectacolele ce vor fi organizate aici.

Vox 4 Marcel Romanescu

Pentru organizarea de concerte și spectacole pe toată perioada verii, autoritățile au alocat un buget care se ridică la suma de 80.000 de euro.