Tensiuni în  ALDE Gorj, după venirea lui Ion Iordache în partid: Eduard Lădaru şi Ninel Muja, primii vizați  

1
621

Tensiunile sunt tot mai acute în filiala ALDE Gorj. Apropiaţii lui Dian Popescu, fostul preşedinte, nu ar fi în graţiile actualului lider Ion Iordache. Acesta doreşte un alt mod de a face politică, iar prima victimă pare să fie Eduard Lădaru, consilier local la Târgu Jiu, unul dintre oamenii de bază ai lui Dian Popescu.

Alesul local are nevoie de timp să se adapteze la noile directive şi este posibil să fie tras pe dreapta, dacă nu îşi asumă noua politică a partidului.

Ninel Muja, vicepreşedintele ALDE Gorj susține că în prezent filiala se află în reorganizare, după venirea lui Ion Iordache pe un post de vicepreședinte.

Vox 2 Ninel Muja

Ninel Muja a declarat că la ultima şedinţă de Birou Politic a avut loc o întâlnire cu europarlamentarul Norica Nicolai, coordonatorul ALDE Gorj, unde s-au discutat direcţiile de dezvoltare ale partidului.

Muja nu lasă nici măcar se înţeleagă faptul că unii colegi de-ai săi vor fi traşi pe dreapta şi evită să fie tranşant din acest punct de vedere, cu toate că inclusiv scaunul său de la CJ s-ar putea clătina.

Vox 3 Ninel Muja

Deși au existat zvonuri inclusiv în ceea ce privește înlocuirea sa de la Consiliul Județean Gorj, vicele Ninel Muja a evitat să facă declaraţii despre viitorul său în politică şi în administraţie şi spune că organizaţia este în reconstrucţie. Cu toate că nu recunoaște, cel mai probabil, Ninel Muja se teme de faptul că ar putea avea de suferit, având în vedere că a ajuns şef în CJ Gorj cu sprijinul lui Dian Popescu.

Vox 4 Ninel Muja