Soarta Pandurilor, în continuare incertă

0
892

Conducerea Consiliului Judeţean Gorj va continua să finanţeze fotbalul de copii şi juniori din cadrul Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Asociaţii Clubului s-au întâlnit şi au discutat în legătură cu soarta echipei în Liga a doua şi, în special, despre posibilităţiile de finanţare în actualul sezon. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că instituţia pe care o conduce, în calitate de asociat la club, va continua să finanţeze Centrul de copii şi juniori. În această perioadă se funcţionează cu banii primiţi de la UEFA şi se asigură cheltuielile de arbitraj, deplasările şi, în general, cheltuielile curente ale clubului. Şeful Consiliului Judeţean Gorj a precizat că soluţia pentru revitalizarea echipei este reluarea finanţării de către asociatul principal, respectiv Complexul Energetic Oltenia.

Vox Cosmin Popescu

La rândul său, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că întâlnirea asociaţilor Clubului Pandurii a fost convocată de către administratorul judiciar şi a avut ca principal obiect găsirea de soluţii de finanţare. Romanescu a precizat că va informa Consiliul Local în legătură cu discuţiile dintre asociaţii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

 Vox Marcel Romanescu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că se va consulta cu aleşii locali, dacă se va continua sau nu finanţarea din partea primăriei către Clubul de fotbal Pandurii aflat în insolvenţă. Soluţiile de finanţare vor fi găsite împreună cu aleşii locali, a mai spus Romanescu. Acesta nu a dorit să se pronunţe în legătură cu soluţiile pentru salvarea echipei din Liga a doua.

Vox Marcel Romanescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here