Situație fără precedent la Primăria Stănești. Din cauză că nu și-au primit salariile funcționarii publici intră în concedii de odihnă sau medicale

0
311

Situație fără precedent la Primăria Stănești, acolo unde angajaţii instituției au decis să intre în concedii de odihnă sau medicale din cauză că nu și-au mai primit salariile de câteva luni. Unii dintre ei chiar au renunţat definitiv la locul de muncă de la primărie și spun că își caută de lucru în altă parte sau chiar în străinătate.

Autoritățile județului nu au nici ele soluții pentru situația complicată de la Stănești, angajații primăriei prind luna aceasta abia salariile pe luna iulie. Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu susține că ceea ce a ținut de instituția pe care o conduce a dus la îndeplinire, iar Corpul de Control a făcut verificări la Primăria Stănești. Florescu precizează, însă că în ceea ce privește modul de gestionare a fondurilor, acesta  este strict apanajul autorităților locale.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu recunoaște și el că situația este una destul de complicată la Stănești, existând riscul ca, în cazul în care nu va avea loc o nouă rectificare bugetară până la sfârșitul acestui an, administrația public locală riscă să intre în imposibiliate de plată.

La Primăria Stănești  nici facturile pentru utilităţi nu sunt plătite la zi și mai mult decât atât, de două luni, sociatetea de salubritate nu mai ridică gunoiul de la porţile oamenilor, tot din cauza datoriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here