Și-a pus capăt zilelor să nu meargă la închisoare

0
295

A preferat să moară decât să meargă la închisoare. Un tânăr din Tismana a decis să se sinucidă la doar 30 de ani, considerând că și-a făcut familia de râs după ce a comis un furt. Trupul lui Florin Albișor a fost găsit plutind la marginea unui lac din localitate. Tânărul plecase de acasă la începutul lunii decembrie, lăsând familiei un bilet de adio. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Florin Albișor a intrat prin efracție în noiembrie anul trecut într-un magazin din Pocruia de unde a furat băuturi alcoolice, țigări și alimente în valoare de 3500 de lei. A fost prins de polițiști după două zile și dus pentru 24 de ore în arest, după care a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Pe 7 decembrie însă, tânărul a plecat de acasă lâsând și un bilet de adio în care le c erea scuze membrilor familiei pentru că i-a făcut de râs.

”Dragii mei, îmi pare bine că ați scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele și v-am făcut de râs. Neluțu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu Florin”, scria tânărul în biletul de adio, Neluțu fiind fratele acestuia.

Mama lui Florin a fost cea care a găsit în decembrie anul trecut biletul de adio. Tânărul a mai scris și un al doilea bilet în care spunea că o să se spânzure de prunii din grădină. Polițiștii l-au căutat atunci zile la rând, iar pentru că nu l-au găsit anchetatorii au crezut că a fugit așa că pe numele lui a fost emis un mandat de arestare la domiciliu, în lipsă.Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit la două luni de la dispariție într-n lac de acumulare din apropierea localității Tismana. Pompierii au fost cei care l-au scos din apă.