Senatorul PSD Scarlat Iriza nu înţelege atacurile ALDE, având în vedere că aldiştii profită din plin de pe urma alianţei cu PSD

1
436

Senatorul social-democrat Scarlat Iriza susține că nu înţelege atacurile din ultima perioadă a noilor şefi de la ALDE Gorj la adresa PSD şi a protocoului de colaboare cu pesediştii. Iriza le reaminteşte celor de la ALDE, în frunte cu Ion Iordache faptul că au puţin peste 5% în sondaje, procent care nu se compară cu peste 50% cât ar avea PSD, după cum menţionează parlamentarul social-democrat, fost senator al ALDE.

Iriza consideră că dacă sunt probleme, acestea trebuie rezolvate la nivelul preşedinţilor de filiale şi nu trebuie implicate conducerile centrale sau liderii județeni. Prin urmare Ion Iordache, şeful ALDE Târgu Jiu, ar trebui să discute problemele din Consiliul Local Târgu Jiu cu Aurel Popescu, şeful PSD Târgu Jiu.

Vox 1 Scarlat Iriza

Ion Iordache a transmis recent că îl va susţine pe primarul liberal la Târgu Jiu, dacă nu va mai putea colabora cu PSD. La fel s-ar putea întâmpla şi la Motru, unde la fel, administrația public locală este condusă tot de un edil liberal.