Senatorul Florin Cârciumaru este, potrivit unui sondaj de opinie, pe primul loc la capitolul încredere în rândul gorjenilor

1
641

Senatorul de Gorj, Florin Cârciumaru se află pe primul loc la capitolul încredere, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Institutul de Analiză şi Investigaţii Politice şi Publice, condus de Dan Ilie Morega. Potrivit sondajului, Florin Cârciumaru are un procent de 59,4% la capitolul foarte multă încredere. În clasament se află şi liderul PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, cu 16,10% şi prefectul de Gorj, Ciprian Florescu. Acesta din urmă are un procent de 37,68%.

De asemenea, senatorul Scarlat Iriza are un procent de 36,65%, iar Radu Miruţă, liderul USR Gorj, a cumulat un procent de 4,47%. Totodată, fostul premier şi actual deputat de Gorj, Victor Ponta, are în sondaj un procent de 28,6%.

Nu în ultimul rând, Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, figurează cu un procent de 54,6%. De asemenea, 26,95% are Dian Popescu, fostul preşedinte al ALDE Gorj, Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, are 42,5%; deputatul Alin Văcaru 37,17. În plus, liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, figurează în sondaj cu un procent de 36,8%.

Dan Ilie Morega a dezvăluit şi de câtă încredere se bucură şi deputatul Mihai Weber, cel care aspiră la şefia PSD Gorj.

Vox 1 Dan Ilie Morega

Potrivit aceluiași sondaj realizat de IAIPP, la capitolul foarte puţină şi puţină încredere, Florin Cârciumaru are un procent de 37,71%. Nicolae Daviţoiu, 68,50%, iar Ciprian Florescu, 47,34%.

Preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Politice şi Publice, Dan Ilie Morega  a amintit procentele şi pentru ceilalţi politicieni vizaţi de sondaj la capitolul foarte puţină încredere.

Vox 2 Dan Ilie Morega