Senatorul de Gorj, Scarlat Iriza, pune eșecul PSD în alegeri pe seama apariției Pro România, care a rupt voturi de la social-democrați

0
329

Parlamentarul de Gorj, Scarlat Iriza, dă vina pe Pro România pentru eșecul PSD în alegeri. Senatorul consideră PRO România drept satelitul PSD. Astfel, alegătorii s-au îndreptat dinspre PSD către Pro România.

De asemenea, la Gorj o parte a primarilor PSD au ajutat ALDE, în schimbul promisiunii că vor beneficia de drumuri mai bune cu ajutorul lui Ion Iordache. Dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru,  PSD ar fi trebuit să înregistreze un procent de peste 40%, din calculele făcute de parlamentar.

Vox 3 Scarlat Iriza

Potrivit lui Iriza, liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, a construit drumuri în județ, iar primarii l-ar fi recompensat pe afacerist cu voturi. Firma controlată de liderul ALDE a câștigat și licitația privind reparațiile și deszăpezirea multianuală a drumurilor județene.

Vox 4 Scarlat Iriza

La rândul ei, deputata Elvira Șarapatin spune că PSD nu va dispărea niciodată de pe scena politică, iar rezultatul alegerilor de pe 26 mai este rodul unei întâmplări.

Elvira Șarapatin nu a știut să amintească nici măcar o realizare a Guvernului, însă a vorbit de reclama negativă făcută la adresa Executivului de către anumite grupuri de interese.

Vox 1 Elvira Șarapatin