Şeful Direcţiei pentru Agricultură Gorj admite existenţa neregulilor depistate în urma controlului dispus de Prefectură

0
360

Dan Tănăsescu, şeful Direcţiei pentru Agricultură Gorj, a recunoscut că la un control dispus de prefectul de Gorj, Ciprian Florescu au fost depistate o serie de deficienţe în instituţie. Este vorba de nereguli legate de două fişe de post. Deficienţe au fost evidenţiate şi în privinţa regulamentului de organizare internă. Nu au existat nici fişe pentru posturile vacante. Dan Tănsescu a precizat că au fost trasate mai multe recomandări şi se lucrează la eliminarea deficienţelor apărute în organizarea şi funcţionarea Direcţiei pentru Agricultură Gorj.

Vox Dan Tănăsescu

Şeful Direcţiei Agricole Gorj consideră că deficienţele scoase în evidenţă nu au îngreunat activitatea instituţiei. Dan Tănăsescu mai vorbeşte şi despre verificarea derulată de Corpul de Control al ministrului Agriculturii care a controlat modul în care au fost acordate ajutoarele de minimis în cazul unui fermier. Dan Tănăsescu susţine că dosarul depus de agricultorul respectiv nu a mai fost găsit şi din acest motiv nu a mai fost acordată finanţarea. Tănăsescu a precizat că aşteaptă să primească rezultatul controlului.

Vox Dan Tănăsescu

O altă recomandare a Prefecturii Gorj a vizat şi ocuparea a patru posturi de conducere care sunt neocupate în prezent. Şeful Direcţiei Agricole a precizat că nu s-au putut face angajări pe posturile respective din cauza unor probleme birocratice, dar şi pentru că la un moment dat angajările în sectorul bugetar au fost blocate.

Vox Dan Tănăsescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here