Şeful de la Polaris, la discuţii cu primarul Romanescu pentru explicaţii în scandalul depozitării gunoaielor din alte localităţi la Târgu-Jiu

0
740

Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu, susţine că vrea să poarte discuţii cu Luis Popa, directorul Polaris, după ce, în Consiliul Local Târgu-Jiu a izbucnit un adevărat scandal din cauza depozitării gunoaielor din alte localităţi la Târgu-Jiu. Reacţia vine după ce şeful de la Polaris a spus că există riscul să crească tarifele sau să lase gunoaiele neridicate, după decizia prin care Consiliul Local Târgu Jiu a stabilit că este nevoie de acordul aleşilor pentru a fi depozitate deşeuri din alte judeţe. Romanescu susţine însă că în perioada imediat următoare va purta discuţii cu Luis Popa pe această temă.

Vox Marcel Romanescu

Consilierii locali care formează majoritatea la Târgu Jiu au venit cu propunerea de a le fi cerut acordul în ceea ce priveşte depozitarea gunoaielor din alte localităţi din ţară la Târgu-Jiu. Aceştia chiar au introdus pe ordinea de zi un proiect de hotărâre la rubrica Diverse, fără o analiză în comisiile de specialitate şi fără aviz de legalitate de la departamentul juridic. Mai mult decât atât, şeful de la Polaris, Luis Popa a declarat că a aflat despre proiect cu puţin timp înainte de a fi adoptat. La mijloc ar fi vorba despre interese politice în rândul consilierilor PSD, ALDE şi PSRO care au majoritate în Consiliul Local. Pe de o parte liderii social-democraţi ar fi fost derenjaţi de faptul că Luis Popa, membru PSD, a început să ridice pretenţii la unele funcţii în administraţie. Pe de altă parte, primarul de la Alba Iulia, de unde este colectat gunoiul şi adus la depozitul de la Târgu-Jiu este liberal şi a fost un susţinător al lui Marcel Romanescu în campania electorală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here