Se mai întâmplă undeva, în România, aşa ceva? Primăria Albeni, în imposibilitatea de a încasa impozitele şi taxele locale

0
469

Primăria din Albeni nu poate încasa taxele şi impozitele pe anul 2019. Cetăţenii sunt revoltaţi că unitatea nu funcţionează, mai ales cei care aveau nevoie de adeverinţe că sunt la zi cu plata taxelor către bugetul local.

Administraţia comunei Albeni, măcinată de scandaluri în ultimii doi ani, a anunţat acum cetăţenii că impozitele şi taxele nu pot fi încasate, din cauză că nu a fost încă închis anul fiscal 2018 şi deschis anul fiscal 2019.

Cel puţin aşa este menţionat pe anunţurile Primăriei Albeni, făcute publice din dispoziţia primarului Ionuţ Stan. Astfel, nu se pot face încasări noi, respectiv pe anul 2019, până nu se finalizează situaţiile pe anul fiscal 2018. Deja o lună este pierdută, în ceea ce priveşte încasările pe anul în curs.

Problemele şi scandalurile se ţin lanţ la Albeni. Chiar săptămâna trecută, poliţiştii l-au vizitat pe primarul Ionuţ Stan, acuzat că ar fi agresat-o fizic pe contabila instituţiei. Edilul este acum cercetat pentru purtare abuzivă.