Scandalul privind numirea unui director la CSM Târgu Jiu continuă în Consiliul Local

0
296

Primarul şi aleşii locali din Târgu Jiu continuă să se certe pe numirea unui director în fruntea Clubului Sportiv Municipal. Robert Bălăeţ a câştigat concursul organizat de către primărie, însă nu a mai semnat contractul de mandat cu primarul Marcel Romanescu. Edilul susţine că are nevoie de un aviz din partea Consiliului Local Târgu Jiu pentru a putea face acest lucru.

La rândul lor aleşii din majoritatea PSD-ALDE sunt de părere că primarul poate să semneze contractul şi fără acordul Consiliului Local. La ultima şedinţă, consilierii locali au continuat să se certe. În ciuda unui comunicat transmis de ALDE, potrivit căruia lucrurile s-au rezolvat, contractul nu a fost încă semnat. Supărat pe faptul că aleșii locali care au majoritate în Consiliul Local blochează activitatea CSM , Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, susține că va introduce și la următoarele ședințe proiectul cu numirea lui Robert Bălăeț  la conducerea clubului și îl numește pe consilierul local, Eduard Lădaru, “copilul de mingi al PSD”.

Vox 1 Marcel Romanescu

Așadar nici  în şedinţa de ieri nu s-a întâmplat nimic, iar aleșii locali s-au întâlnit degeaba, după ce social-democrații au pus sub semnul întrebării corectitudinea desfășurării concursului pentru șefia CSM. Primarul Marcel Romanescu susține, însă că ce a stabilit comisia rămâne valabil și doar anchetatorii pot stabili dacă respectivul concurs a fost organizat legal.

În opinia edilului, însă, concursul pentru postul de director al CSM ar fi fost organizat în mod corect şi transparent, neexistând motive pentru situația de fapt actuală.

Vox 2 Marcel Romanescu

Edilul din Târgu-Jiu afirmă că ultimele modificări ale Hotărârii de Consiliu Local au fost realizate de majoritatea PSD-ALDE – PSRo. Proiectul propus de Romanescu a fost modificat în totalitate şi nu mai seamănă cu prima variantă.

Vox 3 Marcel Romanescu

Singurul lucru cert este faptul că jocurile politice dintre partidele din Consiliul Local lasă CSM Târgu Jiu fără un director şi fără activitate. Nici măcar un alt concurs nu poate fi organizat, dat fiind faptul că Robert Bălăeţ a anunţat că îşi va căuta dreptatea în instanţă.