Scandalul la DGASPC continuă! PSD și PNL se războiesc prin intermediul purtătorilor de cuvânt, în timp ce Cosmin Popescu tot nu reacționează

0
465

Războiul dintre PSD și PNL tinde să ia amploare la nivel local, cele două formațiuni politice acuzându-se reciproc prin intermediul purtătorilor de cuvânt de problemele existente la nivelul județului Gorj. Și de această dată, motivul pentru care cele două formațiuni politice se războiesc public este cel legat de situația de la DGASPC Gorj. Partidul Naţional Liberal Gorj l-a somat din nou public pe preşedintele Consiliului Judeţean Cosmin Popescu să ia atitudine și  să nu continue să își bată joc de această instituție prin numiri gen Anca Cornea de la OPC sau Anca Bordușanu de la PSD.  „Cosmin Popescu și majoritatea PSD-ALDE trebuie să înțeleagă că la o instituție cu probleme grave, generate tocmai de asemenea numiri politice, este nevoie de profesioniști. Precizăm că Partidul Național Liberal se va opune, în Consiliul Județean, unor astfel de numiri”, au spus reprezentanţii PNL Gorj. Totodată, liberalii au negat faptul că ar fi avut discuţii în interiorul partidului pentru susţinerea Danielei Cornea în fruntea DGASPC Gorj. Social-democratul Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, instituție în subordinea căreia se află Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, a refuzat astăzi să ofere un punct de vedere, după acuzațiile liberalilor. În schimb, PSD Gorj a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia a precizat că liberalii nu fac altceva decât să se denigreze prin încercările lamentabile de a crea subiecte de presă, prin care PSD să fie pus într-o lumină negativă. Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții social-democraților susțin că “PNL nu știe decât să arunce cu noroi în adversarii politici, aceasta fiind și singura lui preocupare, neputându-se remarca prin proiecte și  propuneri pentru România sau chiar pentru  comunitatea locală.

Faptul că liberalii își permit să denigreze public niște persoane, este foarte grav, sunt lipsiți de scrupule și nu țin cont de absolut nimic”, se menționează în același comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here