Scandal la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Trei pacienţi au fost filmaţi semidezbrăcaţi, în timp ce se mângâiau în zonele intime

0
3191

Un scandal de proporţii a izbucnit la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. O filmare realizată cu telefonul mobil anul trecut de una din salariatele secţiei prezintă trei bolnavi semidezbrăcaţi care se sărută şi se mângâie în zonele intime. Cea care a realizat filmarea ar fi fiica managerului Gigel Capotă, care lucrează ca referent în cadrul Secţiei Psihiatrie.

Potrivit lui Gigel Capotă, administraţia unităţii medicale a aflat de existenţa filmului şi o comisie s-a deplasat în cadrul secţiei pentru a lua măsuri administrative. Filmarea a a fost realizată anul trecut, iar, în imagini, apare o bolnavă şi doi pacienţi, despărţiţi de un grilaj metalic.

Vox 4 Gigel Capotă

Comitetul Director al unităţii medicale a organizat o şedinţă în cadrul Secţiei Psihiatrie şi a dispus destituirea medicului şef de secţie, respectiv a doctoriţei Gabriela Pătrăşcoiu. De asemenea, asistenta şefă a fost detaşată la Secţia cardiologie. Gigel Capotă a declarat că fosta şefă a Secţiei Psihiatrie a contestat în instanţă măsura destituirii. Atât şefa de secţie, cât şi asistenta s-ar fi aflat în concediu de odihnă, respectiv ar fi avut liber în ziua realizării filmării.

Directorul Spitalului Judeţean a mai afirmat că a fost luată şi o măsură suplimentară, respectiv de separare a pacienţilor de sex feminin de cei de sex masculin, prin montarea a încă unui grilaj metalic.

Vox 5 Gigel Capotă