Scandal la Primăria Târgu-Jiu! Purtătoarea de cuvânt a instituției a fost lovită de o femeie recalcitrantă – video

0
3131

 

Scandal în această dimineață la Primăria Târgu-Jiu. O femeie din municipiu i-a înjurat ca la ușa cortului pe angajații primăriei, nemulțumită de faptul că aceștia nu ar fi efectuat la timp o anchetă socială pentru a putea beneficia de o adeverință  prin care să fie încadrată în grad cu handicap. Scandalul a durat minute bune, în timpul acestuia, târgujianca lovind-o peste mâini pe Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al instituției. Maria Bobină a adus acuzații și injurii și membrilor comisiei care s-au ocupat de cazul său și spune că aceștia refuză să o încadreze în gradul unu de handicap pentru deficiențe de vedere.

Vox 1 Maria Bobină

În această dimineață, Maria Bobină s-a prezentat din nou la Primăria Târgu-Jiu și  i-a luat la rost pe angajații primăriei pe care i-a înjurat. Mai mult decât atât, aceasta a atacat-o pe Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al instituției, chiar la ușa primarului Marcel Romanescu. De furia târgujiencei nu au scăpat nici jurnaliștii prezenți la fața locului.

Vox 2 Maria Bobină

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a precizat, însă că femeia în cauză nu era îndreptățită să facă scandal, întrucât documentul de la comisia de handicap  a ajuns abia astăzi în instituție.

Vox 5 Marcel Romanescu