Şanse reduse ca Stadionul Municipal să fie gata anul acesta.  Licitaţia pentru contractul privind finalizarea lucrărilor la noua arenă are loc pe 14 noiembrie

1
364

Şanse tot mai reduse ca Stadionul Municipal din Târgu Jiu să fie inaugurat anul acesta. Potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, data la care va avea loc licitaţia pentru ultimele lucrări la stadion este 14 noiembrie.

Prin urmare va mai rămâne timp foarte puţin pentru executarea lucrărilor anul acesta, având în vedere şi faptul că este posibil să fie depuse contestaţii şi realizate toate procedurile în acest sens.

Marcel Romanescu a mai declarat că în mod cert recepţia finală a investiţiei va avea loc anul viitor. Chiar dacă vremea va permite executarea de lucrări, nu mai este timp să fie finalizate. Este vorba de realizarea unei pasarele în faţa stadionului, precum şi de construirea unei canalizări pluviale.

Vox 1 Marcel Romanescu

Suma pentru ultimele lucrări este de 5 milioane de euro. Până acum pentru lucrările la Stadionul Municipal a fost cheltuită suma de 21 de milioane de euro. Noua arenă va avea peste 12.000 de locuri, o parcare subterană şi un hotel de 4 stele, precum şi spaţii comerciale.