Rromii din Târgu-Jiu vor putea să îşi desfăşoare în continuare activitatea în târgul de haine vechi, dacă îşi achită singuri utilităţile

0
282

Autorităţile din Târgu Jiu vor face o inventariere a persoanelor care mai doresc să vândă haine vechi într-un cadru organizat şi administrat de municipalitate. Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că în perioada următoare se va cunoaşte exact numărul celor din comunitatea de rromi din Târgu Jiu care vor să mai vândă haine second-hand.

Primăria Târgu Jiu a renunţat la spaţiul unde era amenajat vechiul târg de haine vechi, respectiv Coleus-ul, ca urmare a costurilor ridicate cu întreţinerea şi a chiriei. Viceprimarul din Târgu Jiu a mai spus că o comisie de specialitate din cadrul primăriei va face o analiză a ofertelor venite din partea agenţilor economici care va fi corelată cu numărul rromilor care mai doresc să vândă haine vechi. În funcţie de acest lucru va fi luată o decizie, dacă municipalitatea va mai administra sau nu un târg de îmbrăcăminte second-hand în oraş.

Ediul a mai spus că pentru această săptămână rromii vor rămâne în vechiul târgul de la Coleus. Pe această perioadă de timp rromii vor trebui să îşi asigure singuri paza şi curăţenia în târgul de haine vechi. De săptămâna viitoare spaţiul din partea de nord a municipiului va trebui să fie eliberat şi pus la dispoziţia firmei care îl deţine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here