Romanescu: Salariul viitorului administrator public de la Târgu-Jiu va fi mai mic de 10.000 de lei, cât a anunțat că și-ar dori Eduard Berca

0
453

Postul de administrator public de la Primăria Târgu-Jiu este râvnit în continuare, în ciuda faptului că hotărârea prin care trebuia să fie scos la concurs nu a trecut nici măcar de votul din Consiliul Local. Recent, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a pronunțat și un nume al persoanei pe care acesta ar prefera-o pentru o astfel de funcție. Este vorba despre fostul subprefect de Gorj,Virgil Drăgușin, liberal care a avut o colaborare foarte bună cu edilul Marcel Romanescu pe linie politică. Acest lucru l-a deranjat, se pare pe Eduard Berca, prim-vicepreşedintele PNL Târgu Jiu, primul care s-a arătat interesat de postul de administrator public de la primărie. Liberalul s-a întors, însă acum la 180 de grade și spune că nu-și mai dorește această funcție. Ba mai mult decât atât, acesta a afirmat că nu s-ar duce pe un astfel de post fără un salariu de cel puţin 10.000 de lei. Declarația acestuia l-a uimit și pe Marcel Romanescu, însă edilul din Târgu-Jiu a precizat că cel mai probabil, Berca a făcut aceste afirmații pentru a explica faptul că are un anumit standard din punct de vedere financiar, nu pentru că ar fi fost deranjat de faptul că nu ar avea susținere din partea primarului.

Primarul Marcel Romanescu susține că oricum salariul cu care va fi remunerat viitorul administrator public de la Primăria Târgu-Jiu este cu mult sub suma de 10.000 de lei despre care vorbește conslierul local, Eduard Berca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here