Romanescu, reacție după acuzațiile șefului de la Direcția Regională de Drumuri: “În ultimul timp văd foarte multe atacuri care se îndreaptă spre mine”

0
562

“În ultimul timp văd foarte multe atacuri care se îndreaptă spre mine”, declară primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, după ce Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri Craiova, a acuzat autoritățile locale că nu comunică cu constructorii și că nu își doresc finalizarea lucrărilor la centrura ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu. Lucrările au demarat în urmă cu trei ani și trebuiau să fie finalizate încă de anul trecut. Acum, însă au fost sistate din nou până în primăvara anului viitor. Cu toate acestea, Bogdan Bratu, directorul de la Direcția Regională de Drumuri Craiova l-a acuzat în mod direct pe primarul din Târgu-Jiu Marcel Romanescu de problemele care există în nerespectarea termenului de finalizare a lucrărilor. Edilul a explicat, însă că nu are cum să fie vinovat de această situație, având în vedere faptul că el se află la conducerea primăriei de doar câteva luni. Romanescu este de părere că nu se încearcă altceva decât găsirea unui țap ispășitor pentru că firma constructoare a întârziat deja lucrările cu aproape un an.

În plus, edilul din Târgu-Jiu susține că a avut mai multe runde de întâlniri pe această temă cu reprezentanții firmei constructoare, dar și cu cei ai Drumurilor Naționale. În momentul de față, angajații Primăriei lucrează la planurile parcelare care trebuie puse la dispoziția constructorului, explică primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Liberalii gorjeni au reacționat și ei după acuzațiile făcute de Bogdan Bratu, șeful Direcției Regionale de Drumuri Craiova și au cerut demisia acestuia. În comunicatul de presă transmis de PNL Gorj se precizează că “Prin declarațiile mincinoase și cu vădit substrat politic, directorul Regionalei de Drumuri Craiova, Bogdan Bratu, s-a transformat într-un personaj meschin care demonstrează că a fost numit de PSD în această funcție nu pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu, ci pentru a fi parte a grupurilor de interese care gravitează în jurul PSD și care au menirea de a decredibiliza orice proiect al administrației liberale de la Tg-Jiu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here