Romanescu nu se teme că va fi exclus din partid. Organizația municipală a PNL Târgu-Jiu a intrat în vacanță

0
254

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu are niciun fel de emoții în privința rămânerii sale în PNL. Edilul, care este și președinte al PNL Târgu Jiu, a avut o serie de ieșiri publice împotriva conducerii județene a liberalilor gorjeni, dar și împotriva liderului PNL, Ludovic Orban. Nu a fost luată, deocamdată, vreo măsură împotriva lui Marcel Romanescu.

Organizațiile locale au fost programate la întâlniri cu organismul de conducere al filialei județene. PNL Târgu Jiu a fost programată pe 20 iulie.

Marcel Romanescu spune că nu își face probleme ca în urma întâlnirii vor fi luate măsuri dure și că știe ce are de făcut în ceea ce privește activitatea politică. Deocamdată, Biroul Permanent Local al PNL Târgu Jiu este în vacanță. Romanescu spune că din august activitatea va fi reluată și va începe strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale.

Vox 3 Marcel Romanescu

Marcel Romanescu a declarat că nu va avea discuții cu Dan Vâlceanu până pe 20 iulie, însă el este mulțumit de prestația colegilor săi din organizația locală, dar și de rezultatele de la alegerile europarlamentare.  Primarul a lăsat să se înțeleagă faptul că nu este interesat de cum va fi evaluată organizația pe care o conduce și că nu se teme de vreo sancțiune aspră, precum excluderea din partid.

Vox 4 Marcel Romanescu