Romanescu îl contrazice pe Cârciumaru. Edilul neagă că ar fi purtat negocieri cu liderii PSD

0
408

Liderul PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a negat astăzi, din nou că ar fi purtat discuții cu vreun lider al PSD privind trecerea sa la social-democraţi. Primarul din Târgu Jiu a precizat că nu s-a întâlnit niciodată nici cu Liviu Dragnea. Prin urmare, orice zvonuri privind plecarea sa din PNL nu se confirmă. Afirmațiile lui Marcel Romanescu sunt făcute în contextul în care chiar liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru a readus în discuție subiectul referitor la negocierile care s-ar fi purtat între primarul liberal și social-democrați. Romanescu neagă, însă, din nou că ar fi avut vreodată astfel de întrevederi.

Vox 1 Marcel Romanescu

Primarul din Târgu Jiu a dat din nou asigurări că va rămâne membru al PNL, în ciuda faptului că până în momentul de faţă s-a tot vorbit despre plecarea sa fie la PSD, fie la alte partide. Romanescu afirmă că oricum nu este interesat de ultimele discuţii din spaţiul public cum că că ar exista din nou un interes în ceea ce priveşte aducerea sa în rândurile social-democraţilor gorjeni pentru a candida la Primăria Târgu Jiu în 2020.

Vox 2 Marcel Romanescu

În ultima perioadă s-a vorbit inclusiv despre posibilitatea ca Marcel Romanescu să facă echipă cu fostul social-democrat, Ion Ciocea la un nou partid care ar urma să fie înființat. Zvonurile au apărut după ce Ciocea și Romanescu au apărut împreună la Zilele comunei Bustuchin, cei doi recunoscând că și-ar dori să conclucreze și în plan politic, pe lângă relația de perietenie pe care o au.

Vox 3 Marcel Romanescu