Romanescu: Fac investiții care să respecte toate cerințele legale

0
505

Edilul-șef al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că moda asfaltării străzilor și apoi spargerea lor imediată pentru reparații neprevăzute la diverse conducte este una care nu va mai exista în mandatul său.

Transparența și responsabilizarea celor implicați în actul de cheltuire al banilor publici sunt directivele principale care trebuie respectate de către toți factorii decizionali de la nivelul administrației pe care o conduce. Romanescu a precizat că le va cere angajaților din primărie și societăților din subordine doar să își facă datoria și să respecte cetățenii în slujba cărora se află.

Romanescu a mai precizat că pentru a descongestiona traficul rutier, o parte din instituții vor fi transferate în zona din Drăgoieni a clădirilor Universității ”Constantin Brâncuși”. Astfel, se va evita aglomerarea zonei centrale. Și mutarea stației de taxi, care este localizată în prezent vizavi de Parcul Central ”Constantin Brâncuși”, peste drum de Piața Centrală va contribui la fluidizarea traficului și evitarea ambuteiajelor create la orele de vârf.