Romanescu, despre delegarea atribuțiilor de coordonare a alegerilor europarlamentare:” Nu trebuie neapărat să fac o hârtie scrisă, o pot face verbal”

0
248

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu, reacție, după ce conducerea organizației județene i-a atras atenția că încalcă statutul partidului prin delegarea atribuțiilor de coordonare a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Edilul din municipiu a explicat că decizia respectivă nu este statutară, întrucât cel pe care l-a delegate să îi preia din atribuțiile politice este chiar secretarul general al formațiunii politice, Bogdan Bejinaru. “Nu trebuie neapărat să fac o hârtie scrisă cu cel pe care eu îl desemnez să se ocupe cu partea de organizare a alegerilor”, afirmă Marcel Romanescu, acesta susținând că, oricum funcția pe care o deține Bogdan Bejinaru chiar acest lucru prevede.

Vox 6 Marcel Romanescu

Marcel Romanescu a anunțat că nu se va implica decât din punct de vedere administrativ în ceea ce privește organizarea alegerilor europarlamentare, după ce liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu l-a susținut pe Marian Jean Marinescu pentru o candidatură la alegerile din luna mai și nu pe un gorjean, așa cum își dorea edilul din Târgu-Jiu.