Restanţe de peste 2,5 milioane de lei înregistrate de asociațiile de proprietari către Polaris. Firma de salubritate amenință din nou cu neridicarea gunoiului

0
166

Firma de salubritate din municipiul Târgu Jiu ameninţă din nou autorităţile că nu va ridica gunoiul din cartierele municipiului. Motivul este legat de restanţele pe care firma de salubritate le are de recuperat de la populaţie. Este vorba de peste 2,5 milioane de lei.  Primarul din Târgu Jiu,  Marcel Romanescu, a declarat că este necesra ca asociaţiile de proprietari care au încheiate contracte cu asociaţiile să mai achite din debite. Dacă alţi furnizorii de servicii sau de utilităţi pot trece la debranşări individuale sau pe asociaţii, firma Polaris nu are altă variantă decât să nu mai ridice gunoiul din cartierele unde sunt datorii foarte mari.

 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a mai declarat că a discutat cu directorii Polaris Târgu Jiu şi cu directorii din cadrul primăriei. Edilul a spus că a luat legătura şi cu administratorii asociaţiilor unde datoriile sunt mari.

Municipalitatea speră să îi convingă pe locuitorii oraşului să îşi achite restanţele la serviciile de salubritate, pentru a nu se ajunge la măsura neridicării gunoiului. Acest lucru ar genera mari neplăceri tocmai beneficiarilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here