Regulament şi tarife pentru folosirea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu

1
1000

Consiliul Local Târgu Jiu aprobă în şedinţa de astăzi un Regulament pentru folosirea Sălii Sporturilor, precum şi tarifele de închiriere a edificiului sportiv. Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu, a precizat că sumele propuse celor care vor închiria sala nu sunt atât de mari.

Unele cluburi sportive beneficiază chiar de bonificaţii din partea municipalităţii. Sumele încasate din închiriere nu sunt însă suficiente pentru întreţinerea obiectivului.

Conform lui Marcel Romanescu Sala Sporturilor va găzdui nu numai evenimente sportive, ci şi spectacole, respectiv activităţi cultural-artistice. Prioritate la folosirea sălii vor avea, însă echipele din judeţul Gorj.

Vox 1 Marcel Romanescu

Primarul din Târgu Jiu mai este de părere că oricine poate organiza evenimente la Sala Sporturilor. Cei care închiriază îşi asumă plata pagubelor, dacă acestea vor apărea. Chiriaşii îşi vor asuma prin contract remedierea deficienţelor.

Vox 2 Marcel Romanescu

Sala Sporturilor din Târgu Jiu este cea mai nouă din România şi a costat câteva milioane de euro. Imobilul a fost aproape reconstruit. Primul eveniment găzduit aici a fost Campionatul European de Box Under 22.