Recepţia la Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi semnată astăzi

0
818

Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu va fi recepţionată astăzi de către Compania Naţională de Investiţii. La Târgu Jiu este prezentă astăzi o comisie de specialişti din cadrul companiei care a asigurat finanţarea lucrărilor. Este vorba de un buget total de 5 milioane de euro. Conform Primăriei Târgu Jiu, lucrările au costat în final două milioane de euro. Recepţia lucrărilor la Sala Sporturilor din Târgu Jiu trebuia să aibă loc săptămâna trecută, însă a fost amânată din motive birocratice. Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu a anunțat prezența în municipiu a reprezentanților CNI.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu este una din cele mai modene din ţară. Are în prezent peste 1.200 de locuri, faţă de 800 cât avea vechea Sală a Sporturilor. Va putea găzdui competiţii interne şi internaţionale.

Noua Sală a Sporturilor va fi inaugurată cel mai probabil pe 24 martie, la debutul Campionatului Internaţional de Box Under 22. Se va încerca şi organizarea Campionatului Naţional de Box, dacă va fi obţinută la începutul lunii martie autorizaţia necesară din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.