Războaiele politice nu îi scapă pe motreni de câinii vagabonzi

0
369

Motrenii au de suferit de pe urma războaielor politice.Consilierii locali din Motru nu au votat proiectul inițiat de primarul Gigel Jianu care prevedea oferirea sumei de 5.000 de lei drept recompensă pentru cei care oferă informații certe despre persoanele care abandonează câinii în oraș. Primarul Gigel Jianu a declarant că astfel, aleșii locali, majoritatea din PSD, au vrut să-l împiedice să-și indeplinească atribuțiile, nepăsându-le de siguranța cetățenilor.

Vox 1 Gigel Jianu

Văzând că maidanezii sunt în numar foarte mare în oraș, în ciuda eforturilor de a-i aduna, Gigel Jianu a hotărât să pună recompensă, pentru a-i prinde pe cei care i-ar aduce câini în oraș, cu mașinile, din alte localități. 5.000 de lei era  dispus să ofere primarul, oricui îi aduce dovezi. Cu toate acestea însă, consilierii locali nu au aprobat proiectul de hotârâre în acest sens. Chiar dacă tot mai multe persoane s-au plâns că au fost muscate de maidanezii care se plimbă nestingheriți pe străzi, se pare că aleșilor locali nu le pasă prea mult de siguranța lor.

50 de câini comunitari se află în prezent în padocul Primăriei Motru, însă acesta nu mai face față numărului mare de patrupede. Aproape 300 de maidanezi au fost capturați în ultimii doi ani de pe străzile orașului.