PSD Gorj mesaj către partenerii de alinață de la ALDE: Să dea dovadă de bun simț și să respecte protocolul stabilit la nivel național!

1
223

PSD Gorj a lansat astăzi un nou mesaj public pentru partenerii de alinață de la ALDE. Prin intermediul purtătorului de cuvânt, social-democrații gorjeni le reamintesc aldiștilor că protocolul de colaborare dintre cele două formațiuni politice a fost parafat la nivel central și nu poate fi rupt pe plan local. Noii lideri ai ALDE Gorj, în frunte cu vicepreședintele Ion Iordache au lansat în ultima perioadă mai multe ipoteze privind încetarea protocolului de colaborare la nivel de județ cu social-democrații, însă cei din urmă, prin vocea purtătorului de cuvânt Anca Bordușanu le cer celor de la ALDE să dea dovadă de bun simț și să respecte acordul încheiat la nivel central.

Vox 1 Anca Bordușanu

Recent, Ion Iordache, președintele ALDE Târgu-Jiu a amenințat cu ruperea protocolului cu PSD la nivel județean, acesta afirmând că își dorește ca partidul din care face parte să aibă propria identitate politică. Conștienți că fără cei de la ALDE ar putea să scadă  în sondaje, social-democrații gorjeni îi avertizează pe partenerii de alianță că vor suporta consecințele, în cazul în care vor mai avea asemenea ieșiri publice.

Vox 2 Anca Bordușanu