PSD Gorj, inclus pe lista organizațiilor județene unde vor avea loc alegeri interne

0
453

PSD Gorj a fost inclus pe lista filialelor unde vor fi organizate alegeri interne între 15 februarie şi 15 martie. Conducerea centrală a PSD a decis în ședința Comitetului Executiv de duminică organizarea, în perioada 15 februarie – 15 martie, de alegeri în toate filialele județene conduse de președinți interimari.

Printre aceste filiale este și cea de la Gorj, unde președinte interimar este Florin Cârciumaru. Acesta a anunțat că nu mai candidează la funcția de președinte, ci la o funcție de vicepreședinte. Cel care și-a anunțat încă de anul trecut intenția de a candida la funcția de președinte este deputatul Mihai Weber, secondat pentru funcția de președinte executiv de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Deși inițial, fusese publicată o lisă în care nu era menționată și organizația de la Gorj pentru demararea de alegeri interne, ulterior s-a revenit asupra acesteia și a fost inclusă și filiala de la Gorj. Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu susține că social-democrații gorjeni așteaptă acum să le fie comunicată data exactă la care va avea loc și Conferința Județeană de Alegeri.

Vox 1 Aurel Popescu

Alegerile din partid vor trebui să se desfășoare, astfel pe repede-înainte pentru ca social-democrații să aibă timp mai apoi să se pregătească și pentru alegerile europarlamentare din luna mai, susține Aurel Popescu, președintele organizației municipale.

Vox 2 Aurel Popescu