PSD caută candidat la Primăria Târgu-Jiu, Romanescu susține că are garantat succesul în alegerile locale

0
579

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu, pune din nou tunurile pe organizația județenă a partidului, după ce liberalii au pierdut alegerile europarlamentare în municipiu. “Fără blaturi se puteau câștiga alegerile la Târgu-Jiu”, afirmă acesta repoșându-i președintelui PNL Gorj că, dacă accepta ca un gorjean să fie desemnat candidat la europarlamentare, situația ar fi fost cu totul alta. Romanescu găsește inadmisibil faptul că nu s-a dorit acest lucru și la Gorj și spune că alte organizații din țară care au avut candidați proprii, nu au dat greș.Totuși,  susține liderul PNL Târgu-Jiu, echipa pe care o coordonează a dat dovadă de unitate și implicare, fapt care a făcut ca PSD să bată la limită PNL în alegerile de duminică.

Vox 1 Marcel Romanescu

Pentru că nu a avut niciodată susținerea PNL Gorj, Marcel Romanescu afirmă că doar s-a antrenat la alegerile europarlamentare alături de echipa sa de la municipiu. Edilul din Târgu-Jiu este sigur că va câștiga un nou mandat la alegerile locale din 2020, indiferent dacă va avea sau nu susținerea organizației județene. Messi încă nu a intrat în teren, a fost un meci amical, în care am preferat doar să mă antrenez, afirmă Romanescu, acesta precizând că are o strategie care îi va aduce un nou mandat de primar la Târgu-Jiu.

Vox 2 Marcel Romanescu

În acest timp, social-democrații tot încearcă să găsescă un candidat care să intre în competiția de la Primăria Târgu-Jiu. Florin Cârciumaru, vicepreședintele PSD Gorj, afirmă că odată câștigate alegerile europarlamentare în municipiile Târgu-Jiu și Motru, social-democrații au șanse să recâștige cele două primării, dacă vor ști să se organizeze.

Vox 1 Florin Cârciumaru