Propuși  pentru excluderea din ALDE Gorj, Muja și Lădaru pun tunurile pe Ion Iordache

0
195

Propunerea de excludere a lui Ninel Muja a fost votată aseară în Delegația Permanentă a ALDE Gorj. A fost prima propunere de acest gen, nu la fel stând lucrurile în cazul lui Eduard Lădaru, propunerea de excludere a acestuia fiind votată pentru a cincea oară. După încercările repetate ale lui Ion Iordache de a-i exclude pe cei doi din partid, Ninel Muja și Eduard Lădaru pun tunurile pe liderul interimar al organizației județene. “Mi-e milă de colegii mei de la ALDE care au fost transformați în gonaci. Iordache confundă fondul de vânătoare cu organizația județeană”, reacționează consilierul municipal, Eduard Lădaru, care solicită conducerii centrale să își dea acordul pentru excluderea sa din ALDE Gorj.

Vox 1 Eduard Lădaru

Eduard Lădaru este hotărât să conteste decizia de excludere a sa din ALDE Gorj și îl acuză pe Ion Iordache că nu acționează conform statutului partidului care i-ar interzice să facă excluderi, având în vedere că asigură în interimat conducerea organizației județene.

Vox 2 Eduard Lădaru

“Îi înțeleg frustrările și neîmplinirile domnului Iordache, dar eu sunt vicepreședinte la Consiliul Județean, nu la Ydail”, a reacționat astăzi Ninel Muja, după ce aseară majoritatea voturilor membrilor Delegației Permanente din ALDE Gorj s-au pronunțat în favoarea excluderii sale din partid. Muja s-a lăudat cu realizările sale de la Consiliul Județean, dar și că a format o echipă puternică la ALDE Gorj, alături de colegii săi.

Vox 1 Ninel Muja

Ninel Muja susține că nu se teme de excludere,  având în vedere faptul că este membru în Delegația Permanentă Națională, iar acest lucru înseamnă că cei de la centru vor trebui să își dea acceptul pentru ca îndepărtarea sa din partid să fie posibilă.

Vox 2 Ninel Muja

Dacă vor fi excluși din ALDE Gorj, Ninel Muja va pierde funcția de vicpreședinte al Consiliului Județean Gorj, iar Eduard Lădaru pe cea de consilier municipal. Lui Ninel Muja i s-a reproșat faptul că nu s-a implicat în activitatea politică, iar lui Eduard Lădaru că s-a aliat cu PSD.