Primarul Marcel Romanescu aşteaptă astăzi o notă explicativă din partea lui Marian Rotaru, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu, în urma scandalului „Pedichiura”

0
369

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat că aşteaptă în cursul zilei de astăzi o explicaţie scrisă din partea lu Marian Rotaru, după ce șeful de la Direcția de Patrimoniu a fost acuzat că a beneficiat de servicii de pedichiură în propriul birou.

Marian Rotaru a negat însă cele petrecute în biroul său, unde i-a fost făcută pedichiura de către femeia de serviciu. În schimb, angajata în cauză nu a negat faptele respective.

Marcel Romanescu a precizat că, dacă se adeveresc cele relatate de salariată, atunci tot ce poate să facă este să îl sancţioneze pe Rotaru cu o mustrare scrisă. De asemenea, în funcţie de nota explicativă pe care ar trebui să o primească de la Marian Rotaru, edilul Marcel Romanescu va sesiza sau nu Comisia de Disciplină din instituţie.

Vox 1 Marcel Romanescu

Marcel Romanescu afirmă că singura măsură pe care ar fi putut să o ia în cazul lui Rotaru până în acest moment ar fi fost cel mult o sancţiune de mustrare scrisă. Edilul consideră, însă că faptele sunt mult mai grave. În plus, Rotaru a mai fost sancţionat cu mustrare scrisă în trecut şi a contestat în instanţă decizia edilului.

Marcel Romanescu aşteaptă acum ca membrii Comisiei de Disciplină să lămurească pe deplin situaţia pentru a putea lua o măsură mult mai drastică în ceea ce îl privește pe șeful de la Patrimoniu.

Vox 2 Marcel Romanescu

Marian Rotaru a revenit vineri la locul său de muncă, după un stagiu de perfecţionare la Bucureşti. Directorul a avut şi o primă confruntare cu femeia de serviciu care i-a făcut pedichiura. În urma discuţiilor tensionate, femeia de serviciu a leşinat şi a fost transportată la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale.