Primarul din Târgu Jiu vrea să supună la vot în fiecare şedinţă de Consiliu Local proiectul privind numirea unui director în fruntea Clubului Sportiv Municipal

0
456

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că va supune la vot în fiecare şedinţă a Consiliului Local proiectul privind numirea lui Robert Bălăeţ în funcţia de şef al Clubului Sportiv Municipal.

Consilierii locali s-au abţinut până acum să voteze modificarea unui proiect de Hotărâre sau nu s-au prezentat la şedinţele de îndată convocate de primar. Următoarea şedinţă va fi una extraordinară şi va avea loc luni.

Vox 1 Marcel Romanescu

Primarul afimă că nu insistă degeaba să numească un director la Clubul Sportiv Municipal. Este vorba de probleme care ar putea să apară la finanţarea unor asociaţii sportive din municipiu, cum ar fi echipa de baschet.

Vox 2 Marcel Romanescu

Edilul susține că Robert Bălăeţ trebuie pus în funcţie imediat şi ar trebui să fie plătit din prima zi la locul de muncă. Instanţa de judecată va stabili ce se întâmplă în speţa respectivă. Bălăeţ a şi trimis o adresă la primărie prin care a informat că doreşte să înceapă activitatea. Ulterior, a decis să se adreseze instanţei de judecată, după ce a câştigat concursul organizat de primărie pentru şefia CSM, dar nu a mai fost instalat în funcție, din cauza consilierilor locali.

Vox 3 Marcel Romanescu