Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, audiat la DNA, într-un dosar care are legătură cu parcarea de la Rodna

0
784

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost chemat astăzi la audieri, la Direcţia Naţională Anticorupţie Craiova. Potrivit primarului au primit invitaţii pentru a da explicaţii în faţa procurorilor anticorupţie Alina Piţu, şefa Serviciului Juridic, şi Grigore Jianu, secretarul Primăriei Târgu Jiu.

Dosarul ar viza rezilierea, înainte de termen,a unui contract de concesiune încheiat cu forma care administrează parcarea din faţa Complexului Rodna de lângă Piaţa Centrală din Târgu Jiu.

Cei trei angajaţi ai Primăriei Târgu Jiu ar avea calitatea de martori, însă primarul din Târgu Jiu a precizat că aşteaptă să i se aducă oficial la cunoştinţă care este situaţia sa juridică raportat la plângere. Marcel Romanescu a lăsat să se înţeleagă faptul că este vorba de verificări preliminare pentru lămurirea situaţiei.

Vox 5 Marcel Romanescu

Este de precizat că respectivul contract a fost reziliat înainte de termen, cu toate că în luna decembrie ar fi încetat de drept, dacă nu ar fi existat o prelungire a înţelegerii.